Londres - Chelsea

LOCALITZACIÓ DEL PROJECTE: 

Londres, Anglaterra - Chelsea

 

DESCRIPCIÓ:

Vam tenir el privilegi de dissenyar l'espai interior i decorar fins a l'últim detall d'una casa d'estil "Victorià" a Londres.

Amb exquisit tracte i molt respecte a la nostra professió, els nostres benvolguts clients ens van transmetre l'amor que tenien per conservar, restaurar i triar materials antics com la fusta per els terres, les finestres londinenques, la xemeneia de ferro...

Primer per a construir la nova casa a nivell d'arquitectura interior i en una segona fase dissenyar i decorar tots els espais unint les "picades d'ullet" clàssiques de la pròpia arquitectura amb els mobles i elements de disseny modern que reflectissin la seva manera de viure i el que és l'actual Londres cosmopolita.

En aquesta casa intentàrem aprofitar tota la llum natural que entra per unes meravelloses finestres antigues i procuràrem a través de llum artificial donar molta llum a l'interior, i que això es reflectís en tots els ambients, atès que a Londres predomina el color gris i la pluja. Vàrem dissenyar cada racó de la casa, cuina, saló, dormitoris, banys, armaris, mobiliari, cortines. Ho construirem tot a Barcelona i ho vam transportar a Londres, i vàrem supervisar tot el muntatge fins al final.

Nosaltres
Legal
Connectar
  • Facebook Black Round
  • Instagram - Black Circle

Margot Viarnés, S.L.

Carrer Muntaner, 414 Ent 2

Barcelona 08006 Espanya

+34 934 145 000 | margot@margotviarnes.com

whatsapp-logo-computer-icons-whatsapp.jp

© 2019 Margot Viarnés SL 

Subscrigui's a la nostra newsletter

Sigui el primer a conèixer els nostres últims projectes i esdeveniments.