Barcelona - San Gervasi

PROJECT LOCATION: 

Barcelona, España

 

DESCRIPTION: 

We had the privilege of the complete restoration of a flat from the early 1900's which retained the original doors, moldings and ceilings from Catalunya's Novecentista architectural period.

 

These pieces of the original architecture were enhanced by designing the interior with very simple lines while incorporating furnishings with a classic elegance. A bathroom was placed in what was originally a chapel within the house, where from the bathtub the owners' could enjoy a wonderfully restored coffered ceiling made by artists of the time.

Bespoke furniture made to size was fitted throughout the house - in the living room to serve as a display for favorite objects of the owners, a square dining table for 8 and custom cabinetry in both bathrooms to hide electrical outlets and toiletries.

About Us
Legal
Stay Connected
  • Facebook Black Round
  • Instagram - Black Circle

Margot Viarnés, S.L.

Carrer Muntaner, 414 Ent 2

Barcelona 08006 Spain

+34 934 145 000 | margot@margotviarnes.com

whatsapp-logo-computer-icons-whatsapp.jp

© 2019 Margot Viarnés SL 

Sign up for our latest news

Be the first to hear about our latest projects & studio events.