Barcelona - Pedralbes

LOCALITZACIÓ DEL PROJECTE:  

Barcelona, Espanya

 

DESCRIPCIÓ: 

El repte va ser dissenyar tots els espais interiors en perfecta harmonia amb l'esplèndida arquitectura formada per un cub blanc de vidre de grans dimensions, un rebedor amb ascensor també de vidre i una gran escala des don es visualitzessin totes les plantes de l'habitatge.

Dissenyàrem els espais de tal forma que es comuniquen entre ells mitjançant grans portes corredisses, aquest sistema ens permet unir i separar estances de forma subtil i teatral, perquè la il·lusió dels nostres clients era que no quedés cap espai comú aïllat.

Tot això amb un llenguatge estètic basat en el color blanc tant en l'exterior com a l'interior per a unificar i donar lluminositat a l'espai interior, vidres transparents, acer inoxidable (estètica tecnològica) i fusta de roure en els terres per a donar calidesa.

Destacaríem el disseny exclusiu de mobles per a tota la casa, especialment el mur per al televisor, domòtica a la sala d'estar i la zona rebedor-escala on en els seus replans creàrem espais de relax informals, amb alguns tocs de color per a donar un aire més informal a tota la casa.

Nosaltres
Legal
Connectar
  • Facebook Black Round
  • Instagram - Black Circle

Margot Viarnés, S.L.

Carrer Muntaner, 414 Ent 2

Barcelona 08006 Espanya

+34 934 145 000 | margot@margotviarnes.com

whatsapp-logo-computer-icons-whatsapp.jp

© 2019 Margot Viarnés SL 

Subscrigui's a la nostra newsletter

Sigui el primer a conèixer els nostres últims projectes i esdeveniments.