top of page
custom
MOBLES A MEDIDA

Una de les qualitats de Margot Viarnés és la seva habilitat i forma única de resoldre un desafiament de disseny. Per a algunes cases el que necessita un espai no es pot trobar fàcilment en un catàleg i, en canvi, una opció feta a mida és la millor opció. Amb més de 30 anys d'experiència en disseny de mobles, Margot pot dissenyar i construir fàcilment la peça perfecta que no es pot trobar en altres botigues.

​Oferim una àmplia selecció d'acabats de laca setinada i brillant amb una gamma de més de 200 colors, i també es poden combinar materials com fusta, metall, teixits i vidre, tot integrat en l'estil de la seva llar.

​Alguns exemples de les nostres ofertes de mobles personalitzats són:

 

Mobles Bufet, Mobles de Televisió i Llibreries

Podem dissenyar i construir els seus mobles personalitzats per al menjador, la sala multimèdia o la biblioteca, totalment personalitzats amb calaixos per a coberts, plats, articles de bar, roba de llit, reproductors multimèdia i emmagatzematge multimèdia, espais per a ocultar cables, endolls, etc.

 

Taules de Menjador

Les taules de menjador de totes les mides i formes es poden dissenyar i personalitzar amb materials i acabats com la fusta, laques en colors a triar, vidre transparent o lacat, metalls.

 

Taules Baixes / Taules Auxiliars

Les taules de centre i les taules auxiliars es poden fer en una varietat de formes i mides diferents. També podem incorporar calaixos per a organització i emmagatzematge, així com incorporar seients addicionals.

 

Capçals i Tauletes de Nit  

Els capçals personalitzats es poden construir en fusta, laca o optar per un estil entapissat amb la nostra gran selecció de teixits. Les tauletes de nit de diferents formes i mides es poden dissenyar com a peces independents o incorporar-se com a part integral del capçal.

 

Dormitoris per a Nens i Adolescents

Per al disseny i construcció de mobles de dormitori per a nens i adolescents, normalment utilitzem melamina, excepte quan el client prefereix fusta o laques. Amb melamina i laques podem fer combinacions de diferents colors que donen un aire més alegre i juvenil a aquestes habitacions, i personalitzar-les amb els colors favorits dels seus fills.

Mobles del Bany

Amb els nostres mobles personalitzats per al bany, li oferim triar fusta, laques o melamina d'alta qualitat, tenim un ampli catàleg de colors i textures. En els nostres dissenys prioritzem l'emmagatzematge sense renunciar a l'estètica i podem ocultar tots els mecanismes elèctrics per a no sols ser extremadament decoratius, sinó també altament pràctics.

readymade
MOBLES DE CATÀLEGS

Margot Viarnés també ofereix una àmplia selecció de mobles per a adaptar-se a cada estil i pressupost. Sigui quina sigui la seva preferència de disseny, contemporània, clàssica, nòrdica, vintage i tenim diferents marques i opcions de preus. El nostre equip pot ajudar-lo a trobar la solució adequada per a vostè, amb només una o dues peces clau o per a moblar tota la seva casa. El nostre servei de lliurament i muntatge sempre està inclòs i cuidem cada detall, des de fer la comanda fins a gestionar el lliurament i garantir que cada peça es col·loqui perfectament en el seu espai. També oferim una àmplia varietat de productes per a completar la seva llar, com a llums, catifes, cortines, pintura artística i decoració.

furniturepacks
PACKS DE DECORACIÓ

Margot Viarnés ofereix un producte exclusiu per a habitatges de lloguer, propietaris, inversors, oficines. Per a aquells que desitgen una solució rendible i fàcil per a aconseguir un interior d'alta qualitat, els nostres Packs de Decoració són una bona solució. Oferim una varietat de grups que es poden comprar el grup sencer, o es pot barrejar i combinar per a crear el seu propi "Pack Personalitzat".

Screen Shot 2019-10-28 at 11.23.32 AM.pn
 • FURNITURE INVENTORY
  STUDIO 1 two seater sofa 1 coffee table 1 set of side tables 1 dining table 4 dining chairs 1 TV unit 1 queen bed 1 queen mattress 2 bedside tables ONE BEDROOM Reception Rooms 1 two seater sofa 1 armchair 1 coffee table 1 set of side tables 1 dining table 4 dining chairs 1 TV unit Master Bedroom 1 queen bed 1 queen mattress 2 bedside tables 1 dresser MORE THAN ONE BEDROOM Reception Rooms 1 two seater sofa 1 armchair 1 coffee table 1 set of side tables 1 dining table 4 dining chairs 1 TV unit Master Bedroom 1 king size bed 1 mattress 2 bedside tables 1 dresser Other Bedrooms 1 double bed or 2 individuals 1 double mattress or 2 individual mattresses 2 bedside tables Please note these lists are a representation of our furniture pack styles, items of furniture will vary across price banding and will adjust with levels of stock.
 • OPTIONAL EXTRAS
  ACCESSORIES PACK Lamps Bedding Artwork Mirrors Picture frames Vases Bowls Decorative items Cushions Throws Plates Bowls Cutlery 2 Chopping boards Mugs Tumblers Wine glasses Placemats LIVING PACK Broom Mop Bucket Dish cloths and sponges Ironing board Kitchen trashcans Dust pan and brush Vegetable Peeler Cork screw Knives and block Can opener Kitchen utensil set Scissors Saucepan set Frying pan BATHROOM PACK Soap dispenser Toothbrush holder 2 Bath towels 2 Face cloths 2 Hand towels Lidded Trashcans Toilet brush Laundry basket ELECTRICAL PACK Toaster Kettle Iron Vacuum Cleaner TV LIGHTING PACK A variety of pendants and fittings can be tailored to individual properties CURTAINS & WINDOW COVERINGS PACK A variety of curtains and window coverings can be tailored to individual properties
 • PRICING
  Studio - starting from €8.995 1 Bedroom - starting from €10.995 2 Bedroom - starting from €12.995 3 Bedroom - starting from €14.995 Prices for optional extras and additional bedrooms available on request. Prices above include installation. All prices are exclusive of VAT.
 • TAILORED PACKS
  As well as our ready-made furniture packs, we can offer a tailored scheme specifically for an individual development. The furniture is selected based on your building style, size and target market. Margot Viarnés can produce the marketing material and brochures needed to advertise these packs to your potential buyers.
bottom of page