top of page

Barcelona - Global Kantar Group, II

LOCALITZACIÓ DEL PROJECTE: 

Sant Cugat/Barcelona Espanya

 

DESCRIPCIÓ: 

Fa 10 anys que dissenyem les seves oficines a Espanya (Sant Cugat del Vallès) i Portugal (Lisboa). Des de la façana (Sant Cugat), hall, espais de treball, sales d'activitats, sales de reunions, despatxos de direcció, office-menjador, banys. Realitzem tota l'obra des de l'enderrocament fins a la nova distribució de l'espai amb pladur, mampares de vidre, sistema acofónic, instal·lacions elèctriques i d'il·luminació, sistema informàtic, realitzem tota l'obra tècnica i decorativa.

El nostre lema és incorporar a través del disseny com interioristes i dissenyadores industrials, una forma diferent de crear oficines, que es diferenciïn de les oficines standart que encara hi ha en moltes empreses. La filosofia de Kantar és cuidar a les persones, treballadors, clients i consumidors finals. Humanitzar la vida i avançar en ecologia al costat dels avanços tecnològics.

Per aquest motiu dissenyem les seves oficines amb materials com la fusta, murs de vidre transparent, elements com plantes, imatges de la naturalesa, il·luminacions decoratives càlides.

Dissenyem en exclusiva el mobiliari, taules de treball amb sistema de cablejat ocult però alhora accessible perquè es vegi un espai net i ordenat, per a treballar a gust i atendre els seus clients en un ambient acollidor.

1.jpg
bottom of page