top of page

Barcelona - Sant Gervasi-Sarr

LOCALITZACIÓ DEL PROJECTE: 

Barcelona, Espanya

 

DESCRIPCIÓ: 

Menjador a Sant Gervasi

Va ser un petit encàrrec per a acabar de decorar i restaurar un regi menjador. Els nostres clients tenien uns bonics quadres clàssics i contemporanis a destacar, unes cadires modernistes de gran valor a restaurar, una taula neutra de freixe i un llum contemporani de Ingo Maurer. El nostre repte va ser decorar aquest menjador utilitzant aquestes peces, fer-les ressaltar i actualitzar amb harmonia a l'espai ja existent.

Partint del to "ivori" de tot l'habitatge que ja existia, es van lacar les portes corredisses de vidre existents, que eren d'alumini plata en origen. La taula existent la vàrem lacar en to pedra per a actualitzar-la i unificar-la a l'espai. Realitzàrem marcs a mida lacats amb els mateixos tons que la taula per als quadres. Triàrem teixits de fil en les cadires, per a unir l'estil Modernista i el disseny d'avantguarda.

Despatx a Sarrià

La clienta ens va assignar la tasca de crear un espai acollidor com a part del despatx existent, per la qual cosa vam posar un sofà llit i pufs amb tapisseria de color clar per a donar més calidesa a l'estança, i vam donar una nota de color amb el coixí decoratiu i les safates lacades en vermell, i juntament amb les catifes de seda creàrem un racó acollidor per a treballar, llegir i relaxar-se.

1_edited.jpg
bottom of page