top of page

Lleida

LOCALITZACIÓ DEL PROJECTE: 

Lleida, Espanya

 

DESCRIPCIÓ: 

Aquest encàrrec a la ciutat de Lleida va ser complicat ja que l'edifici se sustenta per pilars que condicionaven absolutament els espais interiors, espais petits i convencionals, un passadís llarg i estret amb moltes portes.

Per aquest motiu derrocàrem les parets en tota aquesta zona unint el passadís, sala d'estar, menjador i zona de despatx, creant un únic espai comú dividit pels mobles-mur que vàrem dissenyar a mida i que amaguen els pilars. Així doncs en la zona del menjador vam dissenyar un moble bufet que el separava del rebedor i pas, en la zona d'estar vam dissenyar un moble per a TV que separava el despatx, tots dos mobles integraven els pilars en el seu interior.

Les portes de l'habitatge eren fosques i vam pintar tot el pis sostres, parets i portes amb el mateix color clar per a integrar-ho tot i netejar visualment l'espai.

Els mobles com a sofàs, cadires, llums... en una estètica atemporal, còmoda i pràctica. A destacar una fotografia trencadora de Lane de Castro per a donar força i art al saló.

1.jpg
bottom of page