top of page

Barcelona - Gràcia

LOCALITZACIÓ DEL PROJECTE: 

Barcelona, Espanya

 

DESCRIPCIÓ: 

Aquest dúplex en el cor de Gràcia contenia un tresor per a poder crear un espai especial aïllat del soroll i gentada del barri, el pati, espai que el client persona que viatja pel món desitjava per a evadir-se i desconnectar.

El repte era dissenyar un interior còmode i espaiós i decorar-lo amb els seus objectes estimats obtinguts en els seus viatges. Al no oferir l'arquitectura interior grans espais, utilitzàrem un recurs que mai falla, el joc de portes corredisses i materials com el vidre i il·luminacions lineals perquè semblin més grans els espais. A nivell decoratiu vàrem dissenyar tots els mobles en fusta massissa de pi blanquejat a mà i ferro. En una de les parets del saló-menjador l'artista Lourdes Camps va pintar un mural amb motius florals en els mateixos tons patinats que els mobles, i per al rebedor-escala un enorme quadre inspirat en "teixit indú", que contrasta amb el llum de sostre de Philippe Starck.

Al pati utilitzàrem tons foscos per a contrastar amb l'interior i fer ressaltar el verd de les plantes. Vàrem dissenyar a mida el chill out com la gran sala de descans de la casa i col·locarem mobiliari de menjador exterior en la zona de la barbacoa, per a gaudir en qualsevol moment del dia d'aquest acollidor pati.

10_edited.jpg
bottom of page