top of page

Barcelona - Rambla de Catalunya

LOCALITZACIÓ DEL PROJECTE:  

Barcelona, Espanya

 

DESCRIPCIÓ: 

Aquest habitatge de 170m2 situat en l'últim pis en un edifici de façana antiga i interior neutre, ens va enamorar pel seu gran espai en la zona comuna.

Poder dissenyar en un espai de 100m2 per a distribuir diferents usos cuina - menjador - estar- zona de lectura i chill out i la zona reservada de 70m2 per als dormitoris i banys, separada de l'espai comú per un passadís que divideix les dues zones d'una forma radical va ser molt atractiu.

Vàrem conversar amb els clients i vam entendre el que volien en aquest habitatge, un estil modern, atrevit, amb colorit, però que al mateix temps fos atemporal, que no passés de moda, i que fos diferent de la seva casa a Buenos Aires clàssica i règia.

L'espai comú cuina - menjador - saló - chill out - dormitori, el vam dividir amb la col·locació d'una cortina enrotllable en el sostre, que crea un mur de teixit que divideix aquest espai en dues parts: cuina-menjador-saló TV i zona dormitori-chill out-biblioteca, espai de descans.

Tots els mobles estan dissenyats a mida, fins i tot el moble per al televisor AD NOTAM i equip de música tots dos de LUXOR CINEMA. Vam posar especial atenció en triar els colors dels teixits en cortines, catifes, coixins, per a unificar i dividir alhora en harmonia els diferents ambients. En la zona més privada de dormitoris també es van dissenyar a mida tots els mobles i elements, amb el mateix propòsit de barrejar una decoració moderna i sòbria.

3_edited.jpg
bottom of page