top of page

Barcelona - Sabadell

LOCALITZACIÓ DEL PROJECTE: 

Sabadell/Barcelona, Espanya

 

DESCRIPCIÓ: 

Vam tenir el plaer de fer realitat el somni d'una encantadora família de Sabadell en ajudar-los a dissenyar la seva nova llar en una casa de poble amb una arquitectura interior difícil. Un rectangle llarg i estret, i un volum de tres plantes connectades entre si per una estreta i empinada escala, amb l'atractiu d'unes parets de maó vist, sostre amb bigues de fusta i revoltons, i el terra amb mosaic hidràulic que ja existien. En la planta baixa estan les zones comunes, dissenyàrem un espai amb portes i sostre de vidre, molt lluminós, per a crear la zona del menjador cap al petit pati, d'aquesta forma ampliàrem l'habitatge fent la sala d'estar més gran.

Vam dissenyar mobles moderns, lineals, en laca brillant i fusta de roure, amb estructures molt lleugeres de ferro per a ordenar i donar amplitud a la casa.

En les parets vàrem utilitzar colors càlids i alegres. Vam il·luminar algunes parets amb una línia de LED indirecta, per a donar també sensació d'amplitud i vida ja que manca la llum natural.

Els dormitoris també es van dissenyar en roure natural i colors, els colors preferits dels seus habitants caldera i blaus. En l'última planta hi ha una gran terrassa des de la qual es poden contemplar les teulades antigues d'aquesta zona de la ciutat.

3_edited.jpg
bottom of page